Natuurmaatjes

Deze pagina is speciaal voor de leden van de natuurmaatjesclub : de kinderclub in de monden voor alles natuurgerelateerd! Hier vind je al onze bouwplannen, materialen zoals wildcamera's die je kan lenen en nog veel meer!  Lid worden? Stuur ons een mailtje op info@sign4nature.nl!


Bodembeestjes

Zaterdag 24 februari zijn wij met de kids bodembeestjes wezen zoeken. Bodemdiertjes zijn namelijk heel belangrijk in de natuur! Ze eten alle restjes op zoals dode blaadjes en plantjes, maar ook dode diertjes worden opgegeten! Ook bodemdiertjes vallen soms ten prooi. Veel dieren zoals egels, dassen en vogels lusten graag een lekkere slak of regenworm. 

Lees meer »

Wil je nou graag zien wat voor diertjes en plantjes anderen gevonden hebben hier in de buurt? En wil je zelf ook weten met welk diertje of plantje jij te maken hebt door alleen maar een foto te maken? Join dan onze obsidentify groep! Download de Obsidentify app en klik op het plaatje hieronder om toegang te krijgen tot de groep!

Welkom in onze leenbieb! Hier kan je al het materiaal lenen wat jij nodig zult zijn in het veld. Van camera's tot microscopen we hebben het allemaal! Klik op de afbeelding en kom erachter!

Hier kan je alle documenten en uitleg van eerdere workshops terug vinden. Zo kan je ze thuis nog een keer rustig herhalen bijvoorbeeld. Klik op de afbeelding om de pagina te vinden.

Wil je jouw natuurkennis testen? Klik dan eens op de afbeelding hieronder en vind al onze quizjes. Kom erachter hoeveel je echt weet van de natuur! Nog even je kennis bijwerken? Kijk dan eens onder het kopje natuur.