Bent u nou ook benieuwd naar wat er allemaal rondloopt in uw tuin of op uw terrein? Neem dan contact op met ons en we zoeken het samen uit! Wie weet loopt er wel een egel in uw tuin of een marter. Maar zelfs dassen en reeën gaan soms tuinen in. Daarnaast kunnen we ook op kleiner niveau kijken en zien wat voor insecten er allemaal in uw tuin rondvliegen en kruipen. Doormiddel van sporen en onze apparatuur kunnen wij dit allemaal gratis voor u uitzoeken! Interesse? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier

Maak kennis met onze apparatuur

Wildcamera's

Wij beschikken over verschillende wildcamera's. Via sporen kunnen wij de perfecte plekken zoeken om deze camera's op te hangen om de beste beelden te krijgen van wat er allemaal snachts rondspookt in uw tuin.

Mostela val

Wij zijn op het moment bezig met het maken van deze val. Het is natuurlijk geen echte val, maar een cameraval! Marter-achtigen en andere dieren zoals egels en muizen worden nieuwsgierig van de buis en gaan erin om te kijken. Eenmaal in de buis worden ze gefotografeerd door de wildcamera!

Verrekijker

Deze is waarschijnlijk niet veel uitleg nodig: met de verrekijker kunnen we vogels observeren en ander wild wat verder weg is.

Lichtval

Deze lichtval zetten we in de avond op in uw tuin. Nachtvlinders en andere insecten komen vervolgens af op het UV-licht. De val is vervolgens zo opgezet dat ze er niet zomaar uit kunnen en zich gaan verstoppen tussen het karton. De volgende ochtend controleren we deze val dan om te kijken wat er allemaal in zit!

Handmicroscoop

Met deze handmicroscoop kunnen we alles in nog beter detail bekijken, om een extra kijkje te geven in het allerkleinste leven in uw tuin!

Telescoop waternet

Met dit net kunnen we kijken wat er allemaal in uw sloot of vijver leeft. Omdat het een telescoop uitschuifstok heeft, kan je ook verder kijken dan alleen de waterrand!